Grup de Puntaires de Masquefa

Publicado en Puntaires

Contacte:
Alicia Luis - Presidenta
T. 93 772 59 97

 

El grup de puntaires de Masquefa va néixer l’any 2000 i des d’aleshores no parem de fer ballar els boixets ja sigui fent puntes més clàssiques o tradicionals: vanos, mocadors, puntes per cortines o ja sigui per crear algun objecte més modern.

El nostre grup està format per 10 dones entre 50 i 80 anys, la majoria de les quals viu dins la població mentre que hi ha alguna que viu en una de les urbanitzacions del municipi. El grup es reuneix un cop per setmana, dijous de 9.30h a 11.30h al Casal d’avis de Masquefa on ve una professora a ensenyar.

Quan comença el bon temps els coixins de les puntaires comencen a córrer per tot els pobles de Catalunya, generalment amb cotxes particulars.

Nosaltres també organitzem una trobada, no en una data fixa sinó que va varien ja que moltes vegades va en relació a les altres activitats del poble. Aquest any la trobada es farà el 20 de setembre a les 17h i la idea principal és poder passar un dia animat amb els/les puntaires d’altres pobles que convidarem. Es farà un berenar, una rifa i serà una ocasió perquè la gent pugui gaudir de l’art de les puntes.